Volledig scherm
PREMIUM
Wout Cobussen wil het clubleven in Nederland nieuw leven inblazen. © William Hoogteyling

Culemborg krijgt megaclub met vliegende dj's

Culemborg krijgt de meest geavanceerde evenementenlocatie van Nederland. Op de plek waar nu het Event Center Culemborg (ECC) staat, moet nog eind dit jaar een splinternieuw pand zijn verrezen waar 2800 dance-liefhebbers in een hightech omgeving uit hun dak kunnen gaan.

Het nieuwe pand wordt vijftien meter hoog en dat biedt alle ruimte voor technische mogelijkheden.

Zwevende podia, vliegende dj’s of dansers, megaschermen; Aan de Beesdseweg in Culemborg kom je straks ogen en oren tekort. Want behalve in stenen wordt ook fors geïnvesteerd in audio, beeld, licht en andere technische voorzieningen.

De veeleisende clubbezoeker laat zich niet meer afschepen met een eenvoudig geluidssetje en een simpele tv-monitor, maar wil worden overrompeld door een orgie van geluid, beeld en beleving.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Twee mannen die werden opgepakt na de onrust die vorige week dinsdag ontstond bij de aanhouding van een 23-jarige Utrecht in de Kanaalstraat in Lombok, moeten vandaag al in een spoedzitting voor de rechter verschijnen. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht en een 22-jarige man uit Culemborg . Zij probeerden de agenten die met de aanhouding bezig waren te trappen en te slaan. Omdat zij geweld hebben gebruikt tegen de politie, zal het Openbaar Ministerie de strafeis tegen de twee verdubbelen.