Een groep studenten in spe kwam samen voor een picknick om elkaar te leren kennen: Harriët, Tom, Nynke, Welmoed, Sonny, Esmée, Katrina, Iris en Laurens.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep studenten in spe kwam samen voor een picknick om elkaar te leren kennen: Harriët, Tom, Nynke, Welmoed, Sonny, Esmée, Katrina, Iris en Laurens. © Angeliek de Jonge

De saaiste introductieweek ooit? Dit is hoe Utrechtse studenten er tóch nog iets van maken

Even leek het de saaiste introductieweek in jaren te worden voor Utrechtse studenten in spe. Een alcoholverbod, 1,5 meter afstand houden en iedere avond om 22.00 uur zijn de activiteiten afgelopen. Maar de nieuwbakken studenten proberen er tóch iets van te maken.

  1. Jerry heeft nu al te doen met de nuldejaars op de UIT-week: ‘Drinken, dansen, zoenen, feesten: mag allemaal niet’
    PREMIUM
    COLUMN

    Jerry heeft nu al te doen met de nuldejaars op de UIT-week: ‘Drinken, dansen, zoenen, feesten: mag allemaal niet’

    Mijn introductie had plaats toen er nog geen internet was, de studenten op de School voor Journalistiek hun stukjes op typmachines tikten en de gemiddelde Nederlandse tv-kijker over liefst drie zenders kon beschikken. De Muur stond nog overeind, Nelson Mandela zat op Robbeneiland en de Koude Oorlog kon ieder moment een hete worden. Waarmee ik maar wil zeggen: het is een tijdje geleden dat ik als aankomend student met mijn clubje door Utrecht dwaalde.