Volledig scherm
PREMIUM
Dennis van Aarssen uit Utrecht doet mee aan The Voice of Holland. © Ray Depatti

De Utrechtse Dennis van Aarssen leeft na The voice of Holland battle op een roze wolk

De 24-jarige Utrechter Dennis van Aarssen leeft na de The Battles in RTL-programma The voice of Holland op een roze wolk. Niet alleen nam coach Waylon hem nee naar The Knockouts, hij noemde hem ook nog een ‘authentieke krent uit de pap’. ,,Het doet echt heel veel als iemand als Waylon dat tegen je zegt.”

Samen met vrienden en familie keek Van Aarssen gisteren voor het eerst naar zijn battle, die al in oktober is opgenomen. Superspannend, vond hij dat, want er wordt heel veel gefilmd en maar een klein deel uitgezonden én het was de eerste keer dat hij zijn optreden terug kon kijken. ,,Op een gegeven moment weet je niet meer hoe het nou echt gegaan is.”

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Twee mannen die werden opgepakt na de onrust die vorige week dinsdag ontstond bij de aanhouding van een 23-jarige Utrechter in de Kanaalstraat in Lombok, moeten vandaag al in een spoedzitting voor de rechter verschijnen. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht en een 22-jarige man uit Culemborg . Zij probeerden de agenten die met de aanhouding bezig waren te trappen en te slaan. Omdat zij geweld hebben gebruikt tegen de politie, zal het Openbaar Ministerie de strafeis tegen de twee verdubbelen.