Volledig scherm
© ANP

Dief trapt in de val bij verkoop van 10.000 euro aan landmeetapparatuur

De politie heeft 16 augustus een man aangehouden op de Van Kleffenlaan in Utrecht, omdat hij voor 10.000 euro aan landmeetapparatuur heeft gestolen. De man zette alles online te koop, wat niet handig bleek te zijn. Bij de verkoop stonden de rechtmatige eigenaar en de politie hem op te wachten.

In de nacht van 15 op 16 augustus heeft een 29-jarige man landmeetapparatuur gestolen ter waarde van 10.000 euro. Het gebeurde op de Graaf Florisweg in Nieuwegein. De eigenaar van de spullen zag de volgende dag zijn apparatuur online staan. Hij maakte een afspraak met de verkoper en lichtte ondertussen de politie in. Samen stonden zij de dief op te wachten op de Van Kleffenlaan in Utrecht. De 29-jarige Utrechtse dief kon direct mee naar het bureau. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Wijkse winkels tonen verhalen over Titus, Zwarte Robert en andere historische Dorestad-bewoners

    Wijkse winkels tonen verhalen over Titus, Zwarte Robert en andere histori­sche Dorestad-bewoners

    Wel eens gehoord van Zwarte Robbert? Of van Katla uit Birka? Het zijn de namen van mensen die belangrijk zijn geweest in de historie van Wijk bij Duurstede en haar roemruchte voorganger Dorestad. In de binnenstad van Wijk is een route gemaakt langs vijf van deze historische karakters, wiens verhalen te vinden zijn in winkels en een café. Het is een compacte route over de Markt en door de Maleborduurstraat en de Peperstraat.