Volledig scherm
© ANP

Dit jaar al veertig verdachten aangehouden voor drugshandel op Utrechtse Heuvelrug

De politie op de Utrechtse Heuvelrug heeft dit jaar al veertig verdachten aangehouden op verdenking van handel in drugs of in het bezit hebben drugs. 

Dat meldt de politie van de Utrechtse Heuvelrug. De aanhoudingen staan volgens de politie los van een nog lopend onderzoek naar handel in verdovende middelen. Daar heeft de politie dit jaar twee aanhoudingen voor vericht. Het begon met de aanhouding van een verdachte eind juli van dit jaar in Doorn. In de auto van de verdachte troffen de agenten een grote hoeveelheid geld en verdovende middelen aan.

De politie kwam de auto op het spoor door een oplettende getuige. Deze zag de verdachte in de auto ter hoogte van de Dorpsstraat en waarschuwde de politie.

Het onderzoek dat daarop volgde, leidde op 13 september tot een aanhouding van een andere verdachte in Driebergen. Ook bij deze verdachte werd een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. 

De politie wil niet bekendmaken om welke vorm van drugs het gaat.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.