Bij de vaccinatie locatie onder het Bollendak bij station Utrecht Centraal vullen mensen buiten de papieren in omdat het binnen te vol werd. Het was de dag na de persconferentie een stuk drukker als normaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de vaccinatie locatie onder het Bollendak bij station Utrecht Centraal vullen mensen buiten de papieren in omdat het binnen te vol werd. Het was de dag na de persconferentie een stuk drukker als normaal. © Angeliek de Jonge

En ja hoor: grote drukte bij vaccinatielocatie na nieuwe maatregelen: ‘Ik wil gewoon dingen blijven doen’

Grote drukte bij een vaccinatielocatie in hartje Utrecht, sportclubs die de gemeente vragen om een beveiliger voor het handhaven van de QR-pas: Utrecht reageert op de aanscherping van de coronamaatregelen die gisteren werden aangekondigd. „Ik ben wat laks geweest bij het halen van die tweede prik, dus die haal ik nu alsnog.”

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Floris en Naphassa van omstreden restaurant Waku Waku: ‘Kapot en uitgeput, maar ook strijdlustig’
  PREMIUM

  Floris en Naphassa van omstreden restaurant Waku Waku: ‘Kapot en uitgeput, maar ook strijdlus­tig’

  Zwaar geëmotioneerd zaten ze op de bank toen hun zaak werd gesloten, maar komende dinsdag gaan de deuren van het omstreden Utrechtse restaurant Waku Waku weer open. Maar dan voorlopig in de vorm van een winkel, vertellen eigenaren Floris Beukers (40) en Naphassa Parinussa (33). De twee doen voor het eerst na alle onrust hun verhaal. ,,We zijn kapot en uitgeput, maar ook strijdlustig.”