De supporters van FC Utrecht krijgen deels hun zin. De prijzen van de catering in stadion De Galgenwaard worden iets verlaagd, met 20 en 30 cent. Of de fans hiermee tevreden zijn, is de vraag.
Volledig scherm
De supporters van FC Utrecht krijgen deels hun zin. De prijzen van de catering in stadion De Galgenwaard worden iets verlaagd, met 20 en 30 cent. Of de fans hiermee tevreden zijn, is de vraag. © ANP

FC Utrecht geeft gehoor aan oproep supporters: bier en frisdrank in stadion goedkoper

Lagere bierprijzen, goedkopere frisdrank en betaalbaardere broodjes. FC Utrecht heeft na flinke kritiek van de supporters de horecaprijzen verlaagd. Ook wordt er iets toegevoegd aan het huidige assortiment: een kidsbox voor de jonge supporters.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”