FC Utrecht komt met een speciaal fanshirt.
Volledig scherm
FC Utrecht komt met een speciaal fanshirt. © FC Utrecht

FC Utrecht komt met shirt met plek voor 1970 namen

FC Utrecht komt met een speciaal shirt met daarop plek voor de namen van maximaal 1970 fans. Het aantal namen op het shirt slaat op het jaar waarin de club werd opgericht.

Vijftig procent van de opbrengst gaat naar de maatschappelijke tak van de club. Het bedrag wordt gebruikt om initiatieven mogelijk te maken in het kader van FC Utrecht’s initiatief Help Vanuit Het Hart. Met diezelfde slogan - die slaat op de vele maatschappelijke initiatieven in de provincie -  gaven FC Utrecht-fans onlangs personeel van UMC Utrecht nog een steuntje in de rug met een enorm spandoek.

Op de voorkant van het shirt staat de tekst ‘SAMEN UTRECHT’. Op de rugzijde worden de namen geplaatst van alle supporters die het shirt hebben aangeschaft. Het shirt is tot 31 mei te bestellen en wordt eind juni geleverd.

  1. Geen klachten en toch een coronatest doen? Dat mag, want de GGD kan het niet verbieden
    PREMIUM

    Geen klachten en toch een coronatest doen? Dat mag, want de GGD kan het niet verbieden

    Verbieden kan de GGD het niet en mensen die zich zonder klachten voor een coronatest melden, worden gewoon getest. Deze ‘toeristentesters’ hebben niets aan de testen en bovendien zijn die behoorlijk pijnlijk. En als mensen met een coronabesmetting niet in quarantaine willen, krijgt de veiligheidsregio in uitzonderlijke gevallen de bevoegdheid om die weigeraars verplicht thuis te laten blijven.