Cees Blom zit al maanden met een wisselende waterdruk in zijn appartement in de MAX flat aan het Europaplein. De druk is soms zo laag dat hij niet onder de douche kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Blom zit al maanden met een wisselende waterdruk in zijn appartement in de MAX flat aan het Europaplein. De druk is soms zo laag dat hij niet onder de douche kan. © Koen Laureij

Geen douche en niet naar het toilet: bij Cees (37) komt regelmatig amper water uit de kraan

Een miezerig straaltje uit de douche en niet de wc kunnen doortrekken. Bewoners van appartementencomplex City Campus Max in Utrecht hebben al jaren problemen met de waterdruk. Technici denken nu de oplossing te hebben, maar weten het nog niet zeker.

 1. Madison Beer staat in de lijst met Jerry's meest gedraaide nummers. Wel eens van gehoord? Jerry ook niet
  PREMIUM
  column

  Madison Beer staat in de lijst met Jerry's meest gedraaide nummers. Wel eens van gehoord? Jerry ook niet

  De Zweedse muziekstreamingsdienst Spotify maakte eerder deze week zijn jaarlijstjes bekend. Welke artiesten werden het meest beluisterd (gedraaid, ben ik onverbeterlijk geneigd te zeggen)? Mondiaal gezien mag de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny zich de populairste noemen. In Nederland was het Snelle. Oók een rapper, al heb ik begrepen dat hij zich tegenwoordig als zanger op het gevoelige luisterlied toelegt, waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeeld Thomas ‘ik ben mezelluf niet’ Acda. Wat ik voor een rapper dan weer heel schattig vind.
 2. Uithoflijn, Noord/Zuidlijn, Hoekse Lijn: allemaal miljoenen duurder dan gepland én vertraagd – maar waarom eigenlijk?
  PREMIUM
  VRAAG MAAR RAAK

  Uithoflijn, Noord/Zuidlijn, Hoekse Lijn: allemaal miljoenen duurder dan gepland én vertraagd – maar waarom eigenlijk?

  De Amsterdamse Noord/Zuidlijn wordt mogelijk doorgetrokken naar Schiphol en ook Utrecht is in de toekomst misschien twee nieuwe tramlijnen rijker, bleek afgelopen week. De aanleg van dit soort tram- en metrolijnen gaat vaak niet zonder slag of stoot: de projecten vallen met regelmaat miljoenen euro’s duurder uit en duren járen langer dan gepland. Waarom eigenlijk?
 1. Te veel wilde zwijnen op de Veluwe door massale toeloop toeristen
  Play

  Te veel wilde zwijnen op de Veluwe door massale toeloop toeristen

 2. 'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'
  Play

  'Zonder snelle actie dreigt chaos met oud en nieuw'