Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Utrecht, werd kort na de schietpartij in de boeien geslagen.
Volledig scherm
Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Utrecht, werd kort na de schietpartij in de boeien geslagen. © Koen Laureij

Gewonde (28) bij schietpartij in Utrechtse park werd zelf in de boeien geslagen: ‘Het was erg chaotisch’

Het slachtoffer van de schietpartij in de buurt van het Utrechtse Julianapark dinsdagavond is korte tijd in de boeien geslagen. Beelden daarvan verschenen vlak na het schietincident. De 28-jarige man uit Utrecht werd aangehouden, omdat de situatie aldus de politie ‘chaotisch was en veel mensen alle kanten uitrenden’.

 1. Incident met crashende vluchtauto krijgt opvallend einde: tweede verdachte bestaat niet

  Incident met crashende vluchtauto krijgt opvallend einde: tweede verdachte bestaat niet

  Bij een actie van de politie gisteren in Driebergen blijkt sprake te zijn geweest van een flink misverstand. Daar crashte op de afrit van de A12 een vluchtauto, waarop al vanaf Oost-Nederland een achtervolging was ingezet. Eén verdachte kon worden aangehouden, maar de politie was nog op zoek naar een tweede verdachte. Die blijkt echter helemaal niet te bestaan, meldt de politie Utrecht vandaag op Twitter.
 2. Retourtje naar Beter Horen? Dat kan niet zomaar meer: Regiotaxi Utrecht worstelt met enorme drukte
  PREMIUM

  Retourtje naar Beter Horen? Dat kan niet zomaar meer: Regiotaxi Utrecht worstelt met enorme drukte

  De telefoons bij de centrale van Regiotaxi Utrecht staan roodgloeiend. Op sommige momenten van de dag is het zo druk dat de telefoniste ‘nee’ moet verkopen, omdat er te weinig chauffeurs zijn. De rolstoelafhankelijke Aad Burger (93) belde een dag van tevoren, maar zag zijn afspraak bij de audicien alsnog in het water vallen. ,,Het vervoer van mensen met een handicap is geen vrijblijvende zaak.”