Op de Hoofdstraat in Driebergen is op de kruising met de Buzziburglaan een ernstig ongeluk gebeurt. Twee auto's kwamen bij de verkeerslichten met elkaar in botsing. Twee personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Volledig scherm
Op de Hoofdstraat in Driebergen is op de kruising met de Buzziburglaan een ernstig ongeluk gebeurt. Twee auto's kwamen bij de verkeerslichten met elkaar in botsing. Twee personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. © Koen Laureij

Gewonden na ernstig ongeluk Driebergen, hulpdiensten rukken massaal uit

Op de Hoofdstraat in Driebergen is vannacht een ernstig ongeluk gebeurd. Twee auto’s kwamen bij de verkeerslichten op de kruising met de Buzziburglaan met elkaar in botsing. Twee personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

  1. Net de strijd van Asterix en Obelix tegen de Romeinen: Nieuwer Ter Aa doet ultieme poging tot behoud pontje
    PREMIUM

    Net de strijd van Asterix en Obelix tegen de Romeinen: Nieuwer Ter Aa doet ultieme poging tot behoud pontje

    Het actiecomité ‘Laat ons niet zwemmen’ overhandigt dinsdag een petitie aan de Tweede Kamer waarin een ultieme oproep wordt gedaan om het pontje over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nieuwer Ter Aa en Breukelen in de vaart te houden. Met een bus, spandoeken en een flinke dosis hoop gaan de actievoerders – onder wie acht scholieren – naar Den Haag. Hoe een piepklein dorpje blijft strijden tegen het grote Rijkswaterstaat.