De riante villa met dito tuin is gezamenlijk eigendom, waarvan de bewoners de ruimtes delen.
Volledig scherm
PREMIUM
De riante villa met dito tuin is gezamenlijk eigendom, waarvan de bewoners de ruimtes delen. © VLLN Makelaars

Gezocht: een nieuw gezin voor deze deelvilla in De Bilt

Wie kent een gezin dat altijd al droomde van een riante villa, maar liever niet alleen in een gigantisch pand woont? De huidige bewoners van de Linnaeus- villa in De Bilt zoeken een nieuw gezin om het pand mee te delen.

Volledig scherm
© VLLN Makelaars

Midden in de natuur ten oosten van De Bilt, verscholen tussen de bomen en het struikgewas staat een royale woning: villa Linnaeus. Bij het enorme, monumentale pand horen niet alleen meerdere garages, maar ook een grote parktuin met bomen en een vijver, grenzend aan de landgoederen Houdringe en Beerschoten. Wie gecharmeerd is van het riante optrekje kan daar nu werk van maken: geïnteresseerden kopen vanaf 400.000 euro een verdieping in villa Linnaeus.

  1. Lockdown? In de Utrechtse Twijnstraat is het net zo druk als met Kerst en ook in Veenendaal gaan meer winkels weer open
    PREMIUM

    Lockdown? In de Utrechtse Twijn­straat is het net zo druk als met Kerst en ook in Veenendaal gaan meer winkels weer open

    Nu de coronacijfers geen sterke toename van het aantal besmettingen meer laten zien, trekt in Veenendaal het winkelend publiek weer langzaam naar de Hoofdstraat toe. Een maand geleden sloten daar nagenoeg alle winkels; nu durven ondernemers weer langzaam de zaak open te gooien. In de Twijnstraat in Utrecht, bekend om zijn speciaalzaken, staan de ondernemers juist verbaasd te kijken, want het is er net zo druk als met de kerstdagen. ,,Iedereen zit thuis, we mogen verder niks, dus dan maar een lekker kaasje en een glaasje.”