Volledig scherm
© Angeliek de Jonge

Harry Potter-quiz bij boekhandel Broese en 3J's in TivoliVredenburg

Zaklamprondleiding in de Domkerk

Met de zaklamp in de hand zoeken naar de leukste, spannendste, gekke beeldjes en dieren in de kerk. Dat kan vanavond om 19.30 uur in de Domkerk in Utrecht. Tijdens een rondleiding kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen met hun (groot)ouders spannende details ontdekken in het donker. Neem zelf een zaklamp mee! Aansluitend is er iets te drinken met wat lekkers in het DomCafé. Kosten zijn 4,50 euro per persoon. 

De 3JS in TivoliVredenburg

De Volendamse band 3JS staat vanavond op het podium in de Hertz in TivoliVredenburg. Het drietal neemt met hun toegankelijke muziek al jaren een unieke plaats in binnen het Nederlandstalige muzieklandschap. Op hun nieuwe album De Aard Van Het Beest gaan ze dieper, verder en nog meer hun eigen muziek in dan voorheen.  Aan de hand van oude en nieuwe songs nemen ze je vanavond vanaf 20.15 uur mee door hun gedachten, hun ziel en hun zaligheid! Tickets kosten 28,25 euro

De magische wereld van Harry Potter bij Broese

Vandaag staat Broese Boekverkopers Utrecht in het teken van Harry Potter. Broese organiseert vanaf 15.00 uur allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kun je je eigen toverstok maken, een echte Zegevlier, en zo elk tovenaarsduel winnen. Toegang is gratis. Het hele programma is te vinden op de website. 

  1. Dag en nacht staat dit stel voor hun gehandicapte zoon Kian (7) klaar, maar dat brengt ze wel in een isolement
    PREMIUM

    Dag en nacht staat dit stel voor hun gehandicap­te zoon Kian (7) klaar, maar dat brengt ze wel in een isolement

    De meervoudig gehandicapte Kian (7) uit De Meern kan niet naar school en vanwege zijn kwetsbare gezondheid is alle hulp van zorgverleners stopgezet. Zijn ouders Shirin (33) en Frank (32) zorgen nu zelf fulltime voor Kian, die veel hulp nodig heeft. „Weinig mensen weten hoe anders het leven is als je een kindje hebt dat veel zorg nodig heeft, en dat alles in deze tijd op scherp staat.”