Volledig scherm
De Tweelingen in Bilthoven © Google Streetview

Inwoner Bilthoven overvallen, geslagen en vastgebonden in eigen woning

Een inwoner van Bilthoven is afgelopen nacht in zijn woning overvallen en daarna vastgebonden. De overvallers gingen er vervolgens met onbekende buit vandoor.

De overvallers belden vannacht aan bij een woning aan de Tweelingen in Bilthoven. Toen de bewoner opendeed, duwden ze de bewoner naar binnen en bonden hem vast. Het slachtoffer werd geslagen, maar raakte niet gewond. 

De twee verdachten gingen in de woning op zoek naar buit en namen spullen mee. De bewoner had zich inmiddels bevrijd en belde de politie.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Het Nederland Volksbuurtmuseum in Utrecht heeft vanaf vandaag een nieuwe tentoonstelling, ditmaal over de Zeven Steegjes. Dit is één van de volksbuurten van Utrecht en is beroemd door zijn bewoners en het monumentale karakter. Het gaat om ongeveer 125 woningen verdeeld over zeven autovrije stegen. De kenmerkende huisjes zijn gebouwd in de periode tussen 1842-1867 achter de Oudegracht. Het museum aan de Waterstraat 27 wil laten zien wat er, zeker na een grote renovatie in 1992, allemaal veranderd is in het buurtje. De tentoonstelling is te zien tot en met 16 februari 2020 en omvat, als de bezoeker dat wil, ook een rondleiding door De Zeven Steegjes en een lunch bij de stadsbrasserie ‘De Utrechter’. Meer informatie: volksbuurtmuseum.nl