Zonsopkomst langs de Lek bij Lopik.
Volledig scherm
Zonsopkomst langs de Lek bij Lopik. © Dilia van Zon

Is dat even lekker wakker worden in Lopik

stuur je lentefotoNu corona het nieuws beheerst en binnen blijven het devies is, zou je bijna vergeten dat het buiten volop lente is. En dat levert mooie beelden op.

Wie vroeg opstaat en bijvoorbeeld een wandeling met de hond maakt of onderweg in de auto even stopt, ziet de mooiste taferelen in de natuur voorbijkomen. Langs de Lek in Lopik bijvoorbeeld. 

Daar legde AD-lezer Dilia van Zon deze vrijdagmorgen de zonsopkomst vast en stuurde ons het tafereel. Het ochtendgloren zorgde voor een schitterende verzameling kleuren. Om even bij stil te staan, in tijden dat we met z’n allen wat minder buiten komen om van de lente genieten.

Stuur je lentefoto

Heb jij een mooie lentefoto gemaakt in je tuin of op je balkon? Mail je foto naar un.reageren@ad.nl en schrijf er kort bij waar de foto gemaakt is. 

De redactie gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement .

Riny Oostendorp stuurde deze schattige foto van jonge eendjes.
Volledig scherm
Riny Oostendorp stuurde deze schattige foto van jonge eendjes. © Riny Oostendorp
  1. Jelle (25) werkt in het 'coronacallcenter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen
    PREMIUM
    video

    Jelle (25) werkt in het 'coronacall­cen­ter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen

    Een van de apps waar premier Mark Rutte gisteren in zijn persconferentie over sprak, draait al op volle toeren: de Corona-Check-app. Met de app kun je online je gezondheid bijhouden, onder toeziend oog van medici verbonden aan het UMC Utrecht. Vertrouwen zij het niet? Dat wordt je gebeld vanuit het ‘coronacallcenter’. Een kijkje in de keuken van dé app van het moment. „De meest gestelde vraag: heb ik corona?”