Volledig scherm
Fietsen bij het Moreelsepark. © CU2030

Let op: op deze plekken in Utrecht worden binnenkort fietsen weggehaald

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen: in Utrecht opende afgelopen week de grootste fietsenstalling ter wereld. Er is ruimte voor maar liefst 12.500 tweewielers. De komst van de nieuwe fietsgarage betekent ook dat een aantal tijdelijke stalplaatsen verdwijnt.

Het gaat om fietsenstallingen bij het Smakkelaarsveld en omgeving en het Moreelsepark. Staat je fiets op een van deze plekken, haal hem dan op tijd weg! Vanaf 2 september wordt fietsenstalling ‘de Buurt’ bij de Sijpesteijntunnel opgeheven en vanaf 16 september worden de fietsen op het Smakkelaarsveld verwijderd. Vanaf maandag 16 september verdwijnen de tijdelijke fietsenstallingen bij het Moreelsepark.

Staat jouw fiets op een van bovengenoemde plekken en haal je hem niet op tijd weg? Dan wordt hij naar het gemeentelijk fietsendepot gebracht. Afgevoerde fietsen blijven hier nog een paar weken staan. Het ophalen van je fiets is niet gratis. Je betaalt hier €20,65 voor.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.