De voorgenomen sloop van de sociale huurwoningen aan de Croeselaan vormde voor de PvdA meerdere keren reden om samen met de bewoners actie te voeren. Hier met landelijk partijleider Lilianne Ploumen.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorgenomen sloop van de sociale huurwoningen aan de Croeselaan vormde voor de PvdA meerdere keren reden om samen met de bewoners actie te voeren. Hier met landelijk partijleider Lilianne Ploumen. © Angeliek de Jonge

Lot sloopwoningen Croeselaan lijkt definitief te zijn bezegeld: GroenLinks wil met plannen instemmen

Het lot van de 31 sociale huurwoningen aan de Utrechtse Croeselaan lijken definitief te zijn bezegeld nu GroenLinks, en daarmee een ruime meerderheid in de raad, gaat instemmen met de voorgenomen sloop. Wel vindt de partij dat de bewoners die hun huis uit moeten in hun nieuwe woning maximaal 50 euro per maand meer kwijt mogen zijn aan de huur dan nu.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?