Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Maaltijdbezorger (16) beroofd in Maarssen

Een 16-jarige maaltijdbezorger is gisteravond in Maarssen beroofd door drie jongens. Dat gebeurde rond 20.00 uur op het fietspad tussen de Zwanenkamp en de Valkenkamp. De politie is op zoek naar getuigen.

De jongen had net op zijn bromfiets een bestelling afgeleverd op de Zwanenkamp. Toen hij terugreed over de brug, stopte hij voor een zwaaiende jongen. De bezorger werd van achter vastgepakt en overvallen door drie jongens in de leeftijd van ongeveer 15 jaar. De bezorger moest zijn geld afgeven, en de jongens vluchtten richting de Zwanenkamp. 

De politie is nu op zoek naar getuigen. De drie jongens hebben een blanke huidskleur en een van hen droeg een Nike Tech-jas met een witte bontkraag. 

  1. Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    De weersverwachtingen zijn niet al te best, maar carnaval gaat door. Vandaag wordt het feest groots ingeluid met de Grote Optocht van IJsselstein; tijdens carnaval omgedoopt tot Apestad. Vanaf 12.30 uur trekt een stoet van tientallen loopgroepen en praalwagens door de straten van IJsselstein. De route loopt vanaf de Ruimtevaartbaan, Touwlaan en Overtoom naar de binnenstad. Het thema van het 68ste IJsselsteinse carnaval is In Harmonie. Ook in Cothen, Driebergen, Wijk bij Duurstede en Soest wordt carnaval vandaag uitbundig gevierd met optochten. Klik hier voor alle optochten en tijden in de provincie Utrecht.