Volledig scherm
De automobiliste meldde zich om 08.30 uur met enige emotie. Zij moest naar haar werk zien te komen. © Caspar Huurdeman

Markthandelaren bouwen kraam om auto foutparkeerder heen

De Nijkerkse groenteverkoopster Marijke Brals beleefde vanochtend een bijzondere start van haar dag toen zij op de markt in Baarn kwam. Haar marktkraam was om en over een geparkeerde auto heen gebouwd.

Vanaf maandagavond geldt er op de Brink in Baarn een parkeerverbod vanwege de markt op dinsdag.

Normaliter worden de voertuigen van foutparkeerders weggesleept, maar de berger kon dinsdagochtend zijn werk niet doen, omdat de andere markthandelaren al begonnen waren met de opbouwwerkzaamheden van hun kraam. Groenteverkoopster Marijke Brals besloot het ermee te doen en ook haar kraam op te bouwen.

Om 08.30 uur meldde de eigenaresse van de auto zich. Zij was compleet verbouwereerd. Verschillende markthandelaren besloten de vrouw te helpen en haalde in korte tijd de groentekraam van Brals leeg, zodat de geëmotioneerde automobiliste toch naar haar werk kon. De vrouw kwam goed weg, want de berger was inmiddels vertrokken en ook was er nog geen buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) langs geweest.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.