Melanie trad in de ‘We want more’-finale op met Davina Michelle: ,,Kijkers dachten dat we samen geoefend hadden, maar het was een spontaan idee. Dat vergeet ik nooit meer.”
Volledig scherm
PREMIUM
Melanie trad in de ‘We want more’-finale op met Davina Michelle: ,,Kijkers dachten dat we samen geoefend hadden, maar het was een spontaan idee. Dat vergeet ik nooit meer.” © William Rutten

Melanie (21) stond in finale We Want More en geeft nu kerstshow in ‘eigen’ Fulcotheater: ‘Heel erg tof’

De 21-jarige Melanie Reindertsen uit IJsselstein werd landelijk bekend toen ze in augustus optrad in de finale van de SBS6 talentenjacht ‘We want more’. Dit weekeinde is er een volgende mijlpaal: een kerstshow in het Fulcotheater, samen met negen andere finalisten en halve-finalisten.

 1. Zo bekijkt Utrechts studentenhuis persconferentie: ‘In plaats van te feesten zit je nu alleen op je kamer’
  PREMIUM

  Zo bekijkt Utrechts studenten­huis persconfe­ren­tie: ‘In plaats van te feesten zit je nu alleen op je kamer’

  Wonen op een paar vierkante meter, een huis delen met heel veel anderen, online onderwijs en géén feestjes. Utrechtse studenten hebben het niet makkelijk tijdens de coronapandemie, zo bleek deze week uit een onderzoek van studentenorganisatie ISO. Een op de drie geeft zijn leven op dit moment een onvoldoende. De aangekondigde avondklok maakt de situatie er niet makkelijker op.
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS