The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen zingt ‘That’s Life’ met Michael Bublé tijdens een concert van de Canadese zanger in Keulen.
Volledig scherm
The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen zingt ‘That’s Life’ met Michael Bublé tijdens een concert van de Canadese zanger in Keulen. © Instagram

Michael Bublé pikt Voice-winnaar Dennis uit het publiek en zingt samen met hem een duet

VIDEOEen droom is uitgekomen voor de Utrechtse The Voice-winnaar Dennis van Aarssen. Tijdens een concert van Michael Bublé mocht hij samen met zijn idool het nummer That’s Life zingen. 

Toen de Canadese zanger tijdens zijn optreden in Keulen aan het publiek vroeg wie erg graag met hem mee zou willen zingen, twijfelde Van Aarssen geen moment. ,,Ik heb het er altijd over dat Michael Bublé zo’n grote inspiratie voor mij is. Wat een avond”, schrijft Van Aarssen bij het filmpje van hun duet op Instagram. 

In de reacties wordt er volop gespeculeerd of het duet tussen de twee zangers niet gewoon van tevoren opgezet was. ,,Super gaaf! Toeval of niet? Laatst pikte hij ook de zanger van L.A. The Voice uit het publiek”, schrijft een volger onder het bericht. Maar volgens de Utrechter was het echt toeval. ,,Je gelooft het niet, maar dit was niet vooropgezet! Er is meer tussen hemel en aarde”, antwoordt Van Aarssen. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Auditie

That’s Life (de uitvoering van Frank Sinatra) was ook het nummer dat de Utrechter zong tijdens de auditieronde van The Voice of Holland, dat hij eerder dit jaar won. Hij wist met zijn versie van het liedje alle juryleden te overtuigen. Ruim voor het einde van zijn optreden waren alle stoelen omgedraaid. Een paar maanden later won hij de finale van het RTL-programma.