Volledig scherm
De man kwam hard op het wegdek terecht, terwijl zijn motor iets verderop lag. © Michiel van Beers

Motorrijder klapt op betonnen wegafzetting in De Bilt en raakt gewond

Een motorrijder is maandagavond laat hard in botsing gekomen met een betonnen wegafzetting op de Utrechtseweg bij De Bilt. De motorrijder kwam vanaf de kruising met de Universiteitsweg en reed richting Utrecht.

Net voorbij de kruising is de rijbaan verlegd vanwege werkzaamheden, waarbij er betonnen zogeheten barriers op de weg staan om het verkeer naar de andere weghelft te geleiden. Vermoedelijk zag de motorrijder deze over het hoofd. Hij botste met zijn motor tegen de betonnen blokken. De man kwam hard op het wegdek terecht.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatsen en de man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, mogelijk heeft hij meerdere gebroken ribben. De man was nog wel aanspreekbaar.

De politie sloot de N237, de Utrechtseweg, korte tijd af voor de afhandeling van het ongeval, een berger sleepte de motor af.

Omwonende klagen al langere tijd dat de werkzaamheden onduidelijk zijn omdat er een verspringing in de weg zit.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Rebellen van de Bunnikside: een kijkje achter de schermen bij een beruchte supportersgroep
    PREMIUM
    Video

    Rebellen van de Bunnikside: een kijkje achter de schermen bij een beruchte supporters­groep

    In het boek Rebellen van de Bunnikside geven de makers Mike Vermeulen, Danny van der Linden en Remco Kraak een kijkje achter de schermen van de supportersgroep die in Nederland misschien wel het meest berucht is van allemaal. Bunniksiders van alle generaties laten het achterste van hun tong zien en vertellen over de rellen, rooftochten en typisch Utregse humor die de groepering – wat je er ook van vindt- maken tot wat-ie is. ,,Verheerlijken wij geweld? Wie dat zegt, is bekrompen.’’