Het laatste stukje stadsgracht in Vianen wordt weer opengegraven. Hier vlakbij werden negen gave skeletten gevonden, die komende week aan een nader onderzoek worden onderworpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het laatste stukje stadsgracht in Vianen wordt weer opengegraven. Hier vlakbij werden negen gave skeletten gevonden, die komende week aan een nader onderzoek worden onderworpen. © William Hoogteyling

Mysterie in Vianen: van wie zijn de negen opgegraven skeletten?

Bij graafwerkzaamheden aan de stadsgracht achter de Blauwpoort in Vianen zijn deze week negen gave skeletten gevonden. De gemeente Vijfheerenlanden, waartoe Vianen hoort, spreekt van een bijzondere, maar ook raadselachtige, archeologische vondst.

 1. Drama voor Utrechtse winkeliers, éindelijk weer open.. en dan richt een plofkraak een enorme ravage aan
  PREMIUM
  VIDEO

  Drama voor Utrechtse winkeliers, éindelijk weer open.. en dan richt een plofkraak een enorme ravage aan

  Een doffe knal, glasgerinkel en een enorme ravage. Een plofkraak met zware explosieven op juwelier Punte verandert de Choorstraat vrijdagochtend vroeg in een tijdelijk slagveld. Terwijl twee van de drie jonge verdachten al in de cel zitten, werken winkeliers met man en macht om hun beschadigde winkels op orde te krijgen. ,,We zijn aangedaan, maar niet verslagen. We laten ons niet kisten.”
 1. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn

 2. Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'
  Play

  Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'