Volledig scherm
PREMIUM
Tom en Maaike Boon trouwden op woensda8 8-8 kin Kasteel Duurstede, maar de zeearend waar ze mee poseren op de foto, is de ringen verloren. © Little Bird Photography

Nieuwe zoektocht bij Kasteel Duurstede naar door roofvogel verloren trouwringen

De trouwringen van Tom en Maaike Boon uit Alphen aan den Rijn zijn een jaar nadat een roofvogel ze kwijtraakte in Wijk bij Duurstede nog altijd spoorloos. Maar voor zowel de het bruidspaar als het zoekteam is in de tussentijd veel veranderd.

Met 5 duikers en 29 onderzoekers is half november vorig jaar voor het laatst tijdens een ultieme poging gezocht naar de ringen, die op 8 augustus verdwenen bij Kasteel Duurstede. De vogel zou tijdens de huwelijksceremonie nepringen bezorgen, maar kreeg door een vergissing de echte exemplaren. De zee-arend verloor ze in de lucht. 

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes doet vandaag voor het eerst Utrecht aan. Na edities in onder meer Ede, Hilversum en Haarlem, wordt nu ook het Máximapark omgetoverd tot een openluchtrestaurant. Bij de meer dan 25 keukens op wielen kun je uiteenlopende gerechten eten: van Taiwanese pannenkoeken tot ijs met een wafel. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van muziek van artiesten als DJ Freestyle en Vermuyen and Friends. Ook kinderen kunnen zich vermaken bij onder andere de poppenkast en het springkussen. Het festival is tot zondag gratis te bezoeken.