Nog geen spoor van verdwenen student Stefan Geijselaers (21)

De Utrechtse student Stefan Geijselaers (21) is na drie dagen nog altijd spoorloos. De student bedrijfseconomie vertrok maandagmiddag vanuit Arnhem naar Utrecht. Dat liet hij althans via z'n telefoon weten aan een medebewoner van zijn studentenhuis in de Utrechtse binnenstad.

Het laatste contact was maandagavond om 17.19 uur, waarschijnlijk vanuit Arnhem, zegt huisgenoot Jeroen Hartholt. ,,Stefan vertelde dat hij de trein naar Utrecht pakte. Hierna is niks meer van hem gehoord.”

Een oproep via Facebook uit te kijken naar Geijselaers heeft tot dusver geen resultaat gehad, zegt Hartholt. ,,We hebben wel reacties gehad, maar  niet iets echt bruikbaars. De oproep is wel veel gedeeld. Familie, vrienden en huisgenoten maken zich ondertussen grote zorgen.”

Lokaliseren

De politie in Utrecht en Arnhem is op de hoogte van de vermissing.

,,Hij is meerderjarig, maar er wordt naar hem uitgekeken. Hij staat gesignaleerd. Als hij iets van zich laat horen, dan kunnen we hem lokaliseren’’, liet een woordvoerder van politie Midden-Nederland eerder deze week weten. De politie zegt later vandaag met meer informatie te komen.

Volledig scherm
Stefan Geijselaers (21) uit Utrecht wordt sinds maandag vermist. © Facebook