De agent verongelukte zondagmiddag terwijl hij in zijn privétijd op een motor reed over de Autoweg bij Rhenen.
Volledig scherm
De agent verongelukte zondagmiddag terwijl hij in zijn privétijd op een motor reed over de Autoweg bij Rhenen. © AS Media

Omgekomen motorrijder in Rhenen was agent (24) van politiekorps Utrecht

De motorrijder die zondagmiddag bij Rhenen het leven liet bij een eenzijdig ongeval, was werkzaam als agent bij de politie Utrecht. Het gaat om een 24-jarige hoofdagent die werkte bij het basisteam Utrecht. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Utrecht ziet af van nieuwe aanvraag uit miljardenpot voor openbaar vervoer, maar lobbyt verder bij het rijk
  PREMIUM

  Utrecht ziet af van nieuwe aanvraag uit miljarden­pot voor openbaar vervoer, maar lobbyt verder bij het rijk

  Utrecht is toch niet van plan opnieuw haar zinnen te zetten op de miljardenpot van het Nationaal Groeifonds voor de financiering van twee nieuwe tramlijnen. De wethouder schat in dat - nadat de eerste aanvraag op een fiasco uitliep - het onwaarschijnlijk is dat het nu wel lukt. De gemeente probeert op een andere manier bij het rijk geld los te peuteren voor nieuw ov.