De monumentale hijskraan van de voormalige Cereolfabriek in Oog in Al. De blauwe hekken die er sinds enige weken omheen staan, zijn de buurt een doorn in het oog.
Volledig scherm
PREMIUM
De monumentale hijskraan van de voormalige Cereolfabriek in Oog in Al. De blauwe hekken die er sinds enige weken omheen staan, zijn de buurt een doorn in het oog. © AD

Omwonenden boos over ‘aartslelijke’ hekken rond oude kraan langs Merwedekanaal in Utrecht

Omwonden van de Cereolfabriek in de Utrechtse wijk Oog in Al ergeren zich groen en geel aan de vervallen staat van de markante kraan aan de rand van het Merwedekanaal. Tot overmaat van ramp zijn er in hun ogen nu ook nog eens ‘aartslelijke’ hekken omheen gezet.

  1. Leven van Utrechtse voetbaltweeling Timber (19) is net een jongensboek, álles deden ze samen... tot nu
    PREMIUM

    Leven van Utrechtse voetbalt­wee­ling Timber (19) is net een jongens­boek, álles deden ze samen... tot nu

    Ze zaten samen in de buik, voetballen sinds hun 4de bij dezelfde club, zaten altijd bij elkaar in de klas en slapen nog steeds samen op een kamer. Maar aan dit leven samen komt voor de Utrechtse tweelingbroers Timber (19) deze maand een eind. Quinten speelt vanaf komend seizoen bij FC Utrecht, Jurriën gaat verder bij Ajax. Ook het Oranjeavontuur moet Jurriën tijdens het EK deze zomer zonder zijn tweelingbroer doen. Zijn familie, allereerste trainer en fanatieke juf blikken terug. Hoe heeft deze tweeling het samen zo ver kunnen schoppen?