De kogelgaten zijn goed zichtbaar in het raam van de juwelier op de Amsterdamsestraatweg.
Volledig scherm
De kogelgaten zijn goed zichtbaar in het raam van de juwelier op de Amsterdamsestraatweg. © Marnix Schmidt

Omwonenden zijn juwelier liever kwijt na derde schietincident: ‘Ik wil niet de dupe worden van één of ander conflict’

UpdateOmwonden en winkeliers rond juwelier Nawar aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zijn de juwelierszaak liever kwijt dan rijk. Het pand werd vannacht voor de derde keer in drie maanden tijd beschoten. 

 1. Al 4000 euro gedoneerd aan Mani (30) die leven redde maar berooid achterbleef: ‘Met het geld wil ik een fonds opzetten’
  PREMIUM

  Al 4000 euro gedoneerd aan Mani (30) die leven redde maar berooid achter­bleef: ‘Met het geld wil ik een fonds opzetten’

  De doneeractie voor Mani Chawoshey (30) loopt als een trein. Chawoshey redde vorige maand het leven van een man op de Utrechtse Nobelstraat, maar bleef na zijn heldendaad achter met onverhoopte kosten. In minder dan een week heeft de doneeractie al meer dan 4000 euro opgeleverd. Chawoshey wil met het opgehaalde geld een waarborgfonds opzetten voor mensen die in een soortgelijke situatie zijn beland als hij.
 2. Jetty werd verliefd op een vrouw en kwam naar Utrecht, waar ze als PvdA’er een goede band kreeg met Henk Westbroek
  PREMIUM
  Van wieg tot graf

  Jetty werd verliefd op een vrouw en kwam naar Utrecht, waar ze als PvdA’er een goede band kreeg met Henk Westbroek

  In de rubriek Van Wieg tot Graf vertellen we het verhaal achter een familiebericht. Deze keer het levensverhaal van Jetty Leijenaar (1934-2020). Hoewel ze een tijd lang fractievoorzitter was van de PvdA in de Utrechtse gemeenteraad, trad Jetty nauwelijks op de voorgrond. Vooral achter de schermen was ze steeds een bindende factor. Zo kon ze als PvdA’ster goed uit de voeten met Leefbaar Utrecht en hun voorman Henk Westbroek.