Volledig scherm
De Dwarsweg in Bilthoven. © AD

Opnieuw buurtonderzoek in zaak roofoverval Bilthoven

De recherche doet opnieuw buurtonderzoek in de omgeving van de Dwarsweg in Bilthoven waar afgelopen vrijdagavond een man is overvallen. De man werd bij de beroving bedreigd met een wapen en moest zijn spullen afgeven.

Even voor 23.00 uur werd het 47-jarige slachtoffer uit Soest door zes mannen belaagd. Hij moest zijn spullen afstaan en raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Agenten troffen de verdachten niet meer aan in de omgeving.

Naar aanleiding van dit bericht heeft de politie informatie ontvangen dat enkele dagen daarvoor waarschijnlijk het zelfde incident is gebeurd. Er is nog geen melding of aangifte gedaan. De politie denkt dat de zes overvallers al eerder in die omgeving hebben toegeslagen en sluit een verband met de overval van 16 augustus niet uit.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Rebellen van de Bunnikside: een kijkje achter de schermen bij een beruchte supportersgroep
    PREMIUM
    Video

    Rebellen van de Bunnikside: een kijkje achter de schermen bij een beruchte supporters­groep

    In het boek Rebellen van de Bunnikside geven de makers Mike Vermeulen, Danny van der Linden en Remco Kraak een kijkje achter de schermen van de supportersgroep die in Nederland misschien wel het meest berucht is van allemaal. Bunniksiders van alle generaties laten het achterste van hun tong zien en vertellen over de rellen, rooftochten en typisch Utregse humor die de groepering – wat je er ook van vindt- maken tot wat-ie is. ,,Verheerlijken wij geweld? Wie dat zegt, is bekrompen.’’