Volledig scherm
© 112mediautrecht

Ouder echtpaar botst met invalidenwagen tegen stadsbussen en raakt gewond

Bij een aanrijding tussen een invalidenwagen en twee stadsbussen in Utrecht is een ouder echtpaar gewond geraakt. 

Volgens een omstander reed het voertuig over de busbaan op de Archimedeslaan richting de Pythagoraslaan. Toen de bestuurder een bus inhaalde, kwam in tegengestelde richting een andere bus aanrijden. Een uitwijkmanoeuvre was niet meer mogelijk, waardoor de auto tussen de twee bussen terechtkwam. Het oudere echtpaar is door ambulancepersoneel gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur. De zogenoemde ‘45-kilometer-auto’ raakte bij de botsing zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. De twee bussen konden met lichte schade hun weg vervolgen. Vanwege de aanrijding was het busverkeer enige tijd gestremd.

  1. Mijn moeder had gelachen om de zoektocht van de gemeente naar een exploitant voor het Nieuwe Zandpad
    PREMIUM
    column

    Mijn moeder had gelachen om de zoektocht van de gemeente naar een exploitant voor het Nieuwe Zandpad

    Vorige week schreef ik op deze plek dat mijn moeder opeens heel erg ziek was. Naar het UMC voor vermoedelijke reuma, bleken uitzaaiingen van de bekende klote ziekte door haar hele lichaam. Het proces ging daarna zo ongekend snel dat een lekker kwebbelende dame binnen een paar dagen alleen nog maar kon slapen. De dag na het stukje sliep zij, omringd door al haar dierbaren, vredig in. En morgen zullen wij haar herdenken en begraven in Vleuten.