Peperdure parkeergarage onder Jaarbeursplein ‘stiekem’ open

VideoAutomobilisten zijn enthousiast over de gloednieuwe parkeergarage onder het Jaarbeursplein in Utrecht. Maar een openingsfeestje komt er niet, ondanks dat de gemeente er vijftig miljoen euro aan uitgaf.

 1. Het Bonifatiuscollege bestaat 100 jaar en dat viert deze Boni-familie: ‘Ik heb mijn beste vriendin hier ontmoet’
  PREMIUM

  Het Bonifatius­col­le­ge bestaat 100 jaar en dat viert deze Bo­ni-familie: ‘Ik heb mijn beste vriendin hier ontmoet’

  Drie generaties Bonifanten in één familie, ze hebben de liefde voor de Utrechtse middelbare school het St. Bonifatiuscollege van vader op dochters op kleinkind aan elkaar doorgegeven. ‘Het Boni’ viert deze maand zijn 100-jarige bestaan en dus blikken de oud-leerlingen (én leraren!) samen terug op hun schooltijd. ,,Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’