Volledig scherm
De man werd vrijdagavond beroofd op de Dwarsweg in Bilthoven. © Google Street View

Politie Bilthoven zoekt slachtoffer beroving

Naar aanleiding van beroving van een man uit Soest heeft de politie informatie ontvangen over een mogelijke tweede beroving op dezelfde locatie aan de Dwarsweg in Bilthoven. Daarvan is nooit aangifte voor gedaan of een melding van gemaakt. De politie zoekt naar een slachtoffer en getuigen.

De 47-jarige man uit Soest werd bedreigd met een wapen. Even voor 23.00 uur werd het slachtoffer door zes mannen belaagd. Hij moest zijn spullen afstaan en raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Agenten troffen de verdachten niet meer aan in de omgeving.

Naar aanleiding van dit bericht heeft de politie informatie ontvangen dat enkele dagen daarvoor waarschijnlijk het zelfde incident is gebeurd. Er is nog geen melding of aangifte gedaan. De politie sluit een verband met de overval van 16 augustus niet uit en roept slachtoffer en mensen met meer informatie op om contact op te nemen met de recherche.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.