Volledig scherm
De Chinese jongen die afgelopen week werd gevonden op Utrecht CS. © politie

Politie krijgt twaalf tips over gevonden Chinese jongen op Utrecht CS

De politie heeft inmiddels twaalf tips gekregen over de gevonden Chinese jongen op Utrecht CS. Vrijdagmiddag deelde de politie een foto van de jongen.

Volledig scherm
De rugzak van de jongen. © Politie

De jongen werd maandag 8 april ’s avonds gevonden in de stationshal van Utrecht Centraal. Sindsdien is onbekend wie de jongen is en waar hij vandaan komt.

Hij heeft ook geen papieren en is niet als vermist opgegeven. Via een tolk heeft hij verteld dat hij op zoek is naar zijn vader.

Of tussen de tips de gouden tip zit, kan politiewoordvoerster Jacqueline van Houten nog niet zeggen. ,,We zijn druk bezig met het verder uitzoeken van de tips. Of we daar veel mee kunnen is nu nog lastig te zeggen.’’ 

Afgelopen week gaf de politie eerst alleen een foto van de rugzak van de jongen vrij. Toen kwamen er twee tips binnen. Nadat ook een foto van de jongen zelf werd gedeeld, kwamen er twaalf tips binnen bij de politie. ,,We hopen dat we hem zo snel mogelijk terug kunnen brengen naar waar hij vandaan komt’’, aldus Van Houten. In de tussentijd wordt de jongen opgevangen.

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl