Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Politie ontdekt man die maandenlang dood in Utrechtse woning blijkt te liggen

De politie Utrecht Centrum heeft gisteren een man gevonden die waarschijnlijk al vanaf begin mei dood in zijn woonkamer lag. De huisarts van de man had aan de bel getrokken omdat hij al lange tijd niet meer was gezien.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Einde van de 1,5 meter? Misschien kunnen we de voetgangersrotonde op Steenweg als monument houden
  PREMIUM
  column

  Einde van de 1,5 meter? Misschien kunnen we de voetgan­gers­ro­ton­de op Steenweg als monument houden

  Hopelijk duurt het niet lang meer voor we er smakelijk om kunnen lachen. Voor we elkaar aanstoten en zeggen: ,,Weet je nog? Dat de overheid dacht dat het virus geen 1,5 meter kon overbruggen? In de kennelijke veronderstelling dat het na 1, 49 meter dood uit de lucht zou vallen? Zo – pats! – op de kasseien. Terwijl andere landen 1 of 2 meter aanhielden? Krankzinnige tijd. Kan je je nou toch niet meer voorstellen hè?”