Volledig scherm
In een uur schreef de politie vanmorgen 42 bekeuringen uit. © ANP XTRA

Politie schrijft in een uur 42 bekeuringen uit op rotonde bij Maarsbergen

Maar liefst 42 mensen waren vanmorgen de pineut bij een politiecontrole op de rotonde in de Woudenbergseweg bij Maarsbergen. Zij kregen allen een bekeuring voor het rijden op het verdrijvingsvlak. 

Verschillende  automobilisten wilden de file ontwijken en reden daardoor over het verdrijvingsvlak. De politie kende geen genade voor deze spookrijders. 

De bekeuring bedraagt 240 euro per persoon. 

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Jerry Goossens pleit voor een bejaardennachtburgemeester
    PREMIUM
    column

    Jerry Goossens pleit voor een bejaarden­nacht­bur­ge­mees­ter

    Utrecht moet een bejaardenburgemeester krijgen. Die term, ik benadruk het maar even, is van mij, maar de roep om een Eerste Burger die waakt over de belangen van 65-plussers komt van de Adviescommissie voor Ouderenbeleid. ACO-voorzitter Jaap Zwart – in het verleden namens het CDA wethouder voor Utrechters van álle leeftijden – deed het pleidooi in de krant van gisteren. De bejaardenburgemeester moet bij de gewone burgemeester meer ‘daadkracht’ afdwingen bij het formuleren van ouderenbeleid. Het aantal Utrechtse senioren zal de komende twintig jaar van 36.000 tot 60.000 toenemen. En die grijze golf moet een beetje in goede banen worden geleid.