Deze twee jongens hebben de bankpas & pincode van een 83-jarige vrouw uit #Maarssen afhandig gemaakt door een #babbeltruc. De politie is naar de jongens opzoek.
Volledig scherm
Deze twee jongens hebben de bankpas & pincode van een 83-jarige vrouw uit #Maarssen afhandig gemaakt door een #babbeltruc. De politie is naar de jongens opzoek. © Politie Nederland

Politie zoekt minderjarige verdachten die iPhones kopen van geld Maarssense vrouw (83)

De politie is op zoek naar twee jonge jongens die in augustus de pinpas en pincode van een Maarssense dame (83) hebben gestolen. Dat deden ze via een geijkte 'babbeltruc'. Met het geld van de vrouw kopen de jongens peperdure iPhones bij een telefoonwinkel in Amsterdam Zuid-Oost.

  1. Deal over flexwoningen voor vluchtelingen en statushouders in Houten, toch kan project nog steeds stranden
    PREMIUM

    Deal over flexwonin­gen voor vluchtelin­gen en statushou­ders in Houten, toch kan project nog steeds stranden

    De onderhandelingen waren uiterst ingewikkeld en verliepen stroef, maar partijen zijn het dan toch eens geworden over de financiering van het project Essenkade in Houten. Dat voorziet in de opvang van 100 kansrijke vluchtelingen en 150 spoedzoekers, jongeren en statushouders. Zij worden gehuisvest in flexwoningen op het terrein bij het voormalige bedrijfspand van het Utrechts Nieuwsblad.