Volledig scherm
De 51-jarige vermiste Desiree Lafranca © Politie.nl

Politie zoekt naar vermiste medewerker van de Hogeschool Utrecht

De politie is op zoek naar de 51-jarige Desiree Lafranca uit IJsselstein, die een week geleden voor het laatst is gezien op de Hoofddijk op het Utrecht Science Park. De politie ‘gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf’. ,,Maar we sluiten niets uit.’’

Volgens een politiewoordvoerder wordt er volop gezocht naar de vrouw en is het ‘onderzoek in volle gang’. Toch denkt de politie op dit moment niet aan een misdrijf. Op basis waarvan de politie tot deze conclusie komt wil de woordvoerder niet zeggen.

UMC

Lafranca is op maandag 12 augustus voor het laatst gezien. In het vermissingsbericht van de politie staat dat de vrouw die dag rond 12.30 vertrok uit het UMC in Utrecht. Ze liep toen in de richting van de Hoofddijk/Bunnikseweg en het aangrenzende landgoed Oostbroek. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Op de Hogeschool Utrecht, waar Lafranca werkzaam is, zijn haar collega’s ongerust. Een woordvoerder van de Hogeschool zegt geen mededelingen te willen doen over de vermissing. ,,Het onderzoek staat uit bij de politie.’’ De vermiste vrouw is geen docent bij de Hogeschool, maar daar in een andere functie werkzaam.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.