Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Scooterrijder vlucht nadat hij oude man van de sokken rijdt: ‘Meld je, anders gaan we actief opsporen’

Een oudere man in Bilthoven kreeg maandagmiddag de schrik van zijn leven. Tijdens een ritje op zijn fiets werd hij aangereden door een bezorgscooter. De scooterrijder ging er als een haas vandoor en liet de man hulpeloos achter op straat. ,,De bezorger krijgt 24 uur de tijd om zich te melden.”

 1. Gehaat én geliefd in Bilthoven, maar wie is nou eigenlijk die koppige Gert van de Plus? ‘Hij gaat er volledig voor’
  PREMIUM

  Gehaat én geliefd in Bilthoven, maar wie is nou eigenlijk die koppige Gert van de Plus? ‘Hij gaat er volledig voor’

  Met zijn verbeten strijd tegen concurrent Jumbo is de eigenzinnige supermarkteigenaar Gert van de Plus al weken de kop van Jut in Bilthoven. Iedereen vindt wat van koppige Gert. Maar er is ook een andere Gert Smit, die in 2018 tot ondernemer van het jaar van De Bilt werd gekozen. De sociale Gert die oog heeft voor de zwakkeren en altijd paraat staat voor zijn personeel en gezin. En er is een sportieve Gert, die marathons loopt en bergen beklimt om er vervolgens af te skiën.
 2. Honderden leerlingen zwoegen in Utrechtse Jaarbeurs boven hun eindexamens: ‘Het ging heel slecht’
  PREMIUM

  Honderden leerlingen zwoegen in Utrechtse Jaarbeurs boven hun eindexa­mens: ‘Het ging heel slecht’

  Vorig jaar gingen de eindexamens vanwege de coronapandemie niet door, dit jaar wel. Maar wel in aangepaste vorm. Zo trapten 330 examenleerlingen van de Utrechtse scholen UniC en het Leidsche Rijn College hun eindexamenperiode vandaag af in hal 5 van congrescentrum Jaarbeurs. Op het programma: wiskunde (vwo) en bedrijfseconomie (havo). ,,Eigenlijk had ik het eerlijk gevonden als wij net als vorig jaar onze examens niet hoefden te doen.”