Een stacaravan op Allurepark De Lucht in Renswoude brandde volledig uit.
Volledig scherm
Een stacaravan op Allurepark De Lucht in Renswoude brandde volledig uit. © AS Media

Stacaravan brandt tot de grond toe af

Door een uitslaande brand is in Renswoude een stacaravan volledig verwoest. Het vuur brak in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur uit en bleek niet meer tegen te houden.

De stacaravan stond op Allurepark De Lucht. Brandweerlieden konden niet voorkomen dat in de caravan geen spullen meer waren te redden maar overslag naar andere caravans was wel te voorkomen. 

Gewond

De brandweer kwam met veel voertuigen op de brand af, omdat in de buurt weinig waterbronnen waren om het vuur mee te blussen. Ook een ambulance werd opgeroepen, maar niemand raakte gewond aan de Barneveldstraat in het dorp aan de oostkant van de provincie Utrecht.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

  1. Jelle (25) werkt in het 'coronacallcenter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen
    PREMIUM
    video

    Jelle (25) werkt in het 'coronacall­cen­ter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen

    Een van de apps waar premier Mark Rutte gisteren in zijn persconferentie over sprak, draait al op volle toeren: de Corona-Check-app. Met de app kun je online je gezondheid bijhouden, onder toeziend oog van medici verbonden aan het UMC Utrecht. Vertrouwen zij het niet? Dat wordt je gebeld vanuit het ‘coronacallcenter’. Een kijkje in de keuken van dé app van het moment. „De meest gestelde vraag: heb ik corona?”