Politiemannen houden dinsdag de wacht in Utrecht Overvecht terwijl het onderzoek binnen plaatsvindt, enkelen met mitrailleur in de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Politiemannen houden dinsdag de wacht in Utrecht Overvecht terwijl het onderzoek binnen plaatsvindt, enkelen met mitrailleur in de hand. © Koen Laureij

Tassen vol drugs en geld en agenten met mitrailleurs: het leek wel een filmscène in deze Utrechtse woonwijk

Agenten met mitrailleurs in de hand die de entree in de gaten houden; rechercheurs die met tassen vol bankbiljetten en pakketten drugs de woning verlaten. Bewoners van de Van Brammendreef in de Utrechtse wijk Overvecht dachten deze week dat ze in een filmscène terecht waren gekomen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?