Volledig scherm
Het hardcorefeest Thunderdome keert terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. © ANP Kippa

Thunderdome keert terug naar Jaarbeurs Utrecht

Het hardcorefeest Thunderdome keert terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Het feest vindt plaats op 26 oktober; de kaartverkoop gaat binnenkort van start.

In 2017 maakte het legendarische Hardcore-concept een comeback na vijf jaar afwezig te zijn geweest. Sindsdien had Thunderdome wel een aantal ‘stages’, onder meer op Mysteryland en Tomorrowland.

De nieuwe editie wordt volgens de organisatie “een ode aan de gabber”. Thunderdome groeide vanaf de eerste editie aan het begin van de jaren negentig uit tot een absoluut cultmerk.

De line-up up wordt binnenkort bekendgemaakt. De gelukkigen die op dit moment als eerste een ticket kunnen bemachtigen zijn de trouwe fans; deze kunnen tot 6 februari een persoonlijke code verzilveren. Daarna zijn de fans met een geregistreerde Thunderdome-tatoeage aan de beurt op 27 februari. Op 27 maart start de zogenoemde ‘Early Raver pre-registratie’.

  1. Bewoners Vlierboomstraat dienden jarenlang klachten in over verwarde buurvrouw: ‘Als ze terugkomt, pak ik m'n koffer’
    PREMIUM

    Bewoners Vlierboom­straat dienden jarenlang klachten in over verwarde buurvrouw: ‘Als ze terugkomt, pak ik m'n koffer’

    Gemeente, politie en woningcorporatie Mitros zijn volop in overleg over wat er moet gebeuren met de overlastgevende bewoonster van de Utrechtse Vlierboomstraat. Tegelijkertijd staan haar buren vol spanning op de stoep voor hun huizen: keert hun buurvrouw, die afgelopen week dreigde haar woning op te blazen, vandaag ‘gewoon’ terug? Nee, blijkt aan het eind van de middag. De vrouw zit nog minstens 14 dagen vast.