,,Ik heb de optie om met de trein te reizen uiteraard overwogen, maar de reistijd in combinatie met verplichtingen in Utrecht hebben geleid tot de keuze voor het vliegtuig.”, aldus de wethouder
Volledig scherm
PREMIUM
,,Ik heb de optie om met de trein te reizen uiteraard overwogen, maar de reistijd in combinatie met verplichtingen in Utrecht hebben geleid tot de keuze voor het vliegtuig.”, aldus de wethouder © GinoPress B.V.

Trein naar München paste volgens wethouder Klaas Verschuure ‘niet in zijn agenda’, het vliegtuig wel

Hij had het spoorboekje als eerste geraadpleegd, maar een urenlange treinreis naar München paste niet in zijn agenda. En daarom pakte de Utrechtse wethouder Klaas Verschuure (D66) zondagmiddag het vliegtuig naar de Zuid-Duitse stad.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?