Volledig scherm
Op zoek naar bereik? Er zijn plekken in de regio waar je vaak helemaal geen bereik hebt © FotoMeulenhof

Tuut-tuut... Op welke plek in de regio heb jij áltijd slecht bereik met je telefoon?

Tuut-tuut... De provincie Utrecht kent een aantal blinde vlekken waar je geen bereik hebt met je mobiele telefoon. Zoals op de A28 bij De Bilt, waar vaak het bereik tijdens telefoongesprekken wegvalt. Of een berichtje sturen op Utrecht Centraal, dat dan niet lukt. Weet jij meer van dit soort plekken? Laat het ons weten!

Voor een artikel in het AD Utrechts Nieuwsblad zijn we op zoek naar meer van dit soort plekken. Heb jij op een bepaalde plek altijd dat je bereik wegvalt, of dat je telefoongesprekken altijd wegvallen? We horen het graag via un.reageren@ad.nl.

De redactie gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie hierover vind je in ons privacy statement .

  1. Voltooien schoolroute in Bilthoven laat tot de herfstvakantie op zich wachten

    Voltooien schoolrou­te in Bilthoven laat tot de herfstva­kan­tie op zich wachten

    De drukke Jan Steenlaan in Bilthoven is pas na de herfstvakantie klaar. De herinrichting van de belangrijke fietsverbinding, van het Bilthovense station naar de scholen en de sportaccommodaties, zou eigenlijk aan het einde van de zomervakantie gereed zijn. Maar de aannemer heeft dat niet gehaald en wil de ‘printlaag’ van de weg nu in de herfstvakantie aanbrengen. De Jan Steenlaan wordt dan een week afgesloten voor verkeer.