Volledig scherm
Ongeluk tussen tussen auto's in Nieuwegein op kruising AC Verhoefweg en Batauweg © AD

Twee auto's botsen hard op kruising in Nieuwegein

Twee auto’s zijn vanochtend zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de kruising tussen de AC Verhoefweg en de Batauweg in Nieuwegein. Er zijn geen gewonden gevallen.

Een grijze BMW en een Zwarte Subaru zijn op de kruising van de AC Verhoefweg met de Batauweg in Nieuwegein hard op elkaar geklapt. Beide bestuurders wilden oversteken, waarna de BMW frontaal iop de zijkant van de
Subaru gebotst is. 

Waarschijnlijk is een van de twee automobilisten door rood gereden. Verschillende hulpdiensten zijn ter plaatse om hulp te bieden waar nodig en onderzoek te doen. Vanaf de AC Verhoefweg is de Batauweg afgesloten.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Wijkse winkels tonen verhalen over Titus, Zwarte Robert en andere historische Dorestad-bewoners

    Wijkse winkels tonen verhalen over Titus, Zwarte Robert en andere histori­sche Dorestad-bewoners

    Wel eens gehoord van Zwarte Robbert? Of van Katla uit Birka? Het zijn de namen van mensen die belangrijk zijn geweest in de historie van Wijk bij Duurstede en haar roemruchte voorganger Dorestad. In de binnenstad van Wijk is een route gemaakt langs vijf van deze historische karakters, wiens verhalen te vinden zijn in winkels en een café. Het is een compacte route over de Markt en door de Maleborduurstraat en de Peperstraat.