Het ongeval gebeurde op de N210 bij IJsselstein.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de N210 bij IJsselstein. © Koen Laureij

Twee jonge mannen overleden na ernstig verkeersongeval met taxibus in IJsselstein

Twee jonge mannen zijn vanavond om het leven gekomen bij een zeer ernstig ongeluk op de Weg der Verenigde Naties/N210 bij IJsselstein. Zij reden in een auto die frontaal op een taxibusje botste. De bestuurder van het busje is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

 1. ‘Zou Sharon Dijksma in haar jeugd wel eens een joint dan wel jonko hebben gerookt?’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Zou Sharon Dijksma in haar jeugd wel eens een joint dan wel jonko hebben gerookt?’

  Zou Sharon Dijksma in haar jeugd wel eens een joint dan wel jonko hebben gerookt? In de wilde jaren negentig, bedoel ik, toen ze heur haar nog punkig toupeerde en ze regelmatig met een tamme rat op de schouder gesignaleerd werd. Na een lange vergadering van de Jonge Socialisten, waar ze voorzitter van was, zal er heus wel eens een jointje door de handen van de gestaalde kaders zijn gegaan.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.