Het bordje op de deur van Ton's Versshop
Volledig scherm
PREMIUM
Het bordje op de deur van Ton's Versshop © AD

Utrechtse broodjeswinkel gesloten: politie vermoedt grote handel in drugs

‘Wegens omstandigheden gesloten’, staat er met zwarte stift op een A-4'tje op de deur van de linkervleugel van de winkel aan de Balijelaan. Sinds donderdag is de zaak, gerund door een Utrechtse familie, op last van de burgemeester gesloten. Buren kunnen niet geloven dat ‘deze intens lieve mensen’ iets te maken zouden hebben met de grote drugsvondst.

Ruim 2000 pillen, 6 liter vermoedelijk GHB en verschillende soorten harddrugs. Dat vond de politie afgelopen donderdagavond in Ton’s Versshop- en de woning van de eigenaar. Niet het genotswaar waar de 55-jarige eigenaar de afgelopen jaren om bekend stond: dat is het broodje grillworst met joppiesaus en gedroogde uitjes. 

  1. In dit spiksplinternieuwe en zwaarbeveiligde gebouw in Houten wordt al ons muntgeld gemaakt
    PREMIUM

    In dit spiksplin­ter­nieu­we en zwaarbevei­lig­de gebouw in Houten wordt al ons muntgeld gemaakt

    Van het monumentale Muntgebouw in hartje Utrecht gaat de Koninklijke Nederlandse Munt naar een modern, geheel gouden nieuwbouwpand aan de rand van Houten. Góúd, ja. Achter de zwaar beveiligde, indrukwekkende gevel zijn de laatste verhuisdozen uitgepakt en daarmee is de deur van het Utrechtse pand definitief gesloten. Het AD Utrechts Nieuwsblad mocht als eerste een kijkje nemen.