Volledig scherm
Dennis van Aarssen uit Utrecht doet mee aan The Voice of Holland. © Ray Depatti

Utrechtse Dennis (24) door naar volgende ronde in The Voice. Coach Waylon wil hem ‘naar grote hoogte brengen’

The Voice Of HollandDe Utrechtse Dennis van Aarssen heeft zich ook door de twee ronde van RTL-programma The Voice of Holland gezongen. De 24-jarige jazzzanger werd door coach Waylon in The Battles gekozen boven singer-songwriter Jacky Lou. Volgens Waylon is Nederland klaar voor Dennis.

,,Het was echt zo verschrikkelijk goed”, zegt Waylon tegen de twee artiesten, die vervolgens voor de keuze stond om één van zijn talenten naar huis te sturen. Dennis en Jacky Lou, ofwel Sanne van Veen uit Cappelle aan den IJssel, moesten zich wagen aan het jazznummer The Lady is a Tramp van Frank Sinatra, dat helemaal in het straatje van de Utrechtse zanger ligt. Hij deed ook auditie met een nummer van Sinatra.

Na de verbluffende blinde auditie spraken wij met Dennis. Lees hier het interview.

Nek-aan-nek-race

Toch betekende dat volgens de jury niet dat het een gelopen race was. Anouk adviseerde Waylon zelfs om voor Jacky Lou te kiezen. Lil Kleine vond het een moeilijke keuze en Ali B noemde Dennis de favoriet, maar vond het een nek-aan-nek-race. Waylon koos echter voor de ‘krent uit de pap’: Dennis. ,,Ik wil heel graag met jou naar grote hoogte gaan. Ik denk dat Nederland klaar is voor jou”, gaf hij de Utrechtse zanger mee.

Dennis had het niet voorzien, vertelt hij in het programma. ,,Holy shit, zij is zo goed. Ik kneep hem. Dit is natuurlijk fantastisch.”

Na The Battles moeten de kandidaten van The Voice zich nog bewijzen in The Knockouts. Als zij deze ronde overleven, komen ze in de felbegeerde liveshows.

Bekijk hier nog een keer de auditie van Dennis.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    vrijdag 18 januari

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Hij verrees de afgelopen dagen al in de Catharijnesingel pal tegenover TivoliVredenburg, maar vanavond wordt de plastic walvis Skycraper pas officieel onthuld. Dit gebeurt om 17.30 uur door locoburgemeester Victor Everhardt. Rondom de onthulling worden in TivoliVreden ook een aantal korte presentaties gegeven, onder andere door Jason Klimoski, de New Yorkse architect die Skyscraper bedacht. De elf meter lange walvis moet aandacht vragen voor de plastic soep in de oceanen. De kratten en jerrycans waarvan Skyscraper is gemaakt zijn gevonden op de stranden van Hawaï, New York en België. De walvis is de komende zes maanden nog te zien in Utrecht.