Volledig scherm
© Michiel van Beers

Verdacht pakketje in stilgezette trein blijkt flesje parfum

updateEen verdacht pakketje dat vanavond werd onderzocht in een trein bij Utrecht Centraal blijkt geen explosief te zijn. Het ging om een flesje parfum, verpakt in aluminiumfolie, dat was achtergelaten in een coupé. 

Reizigers in de stilgezette trein, die onderweg was naar Maastricht, hebben een uur vastgezeten. De trein uit de richting van Amsterdam werd stilgezet en ontruimd ter hoogte van de Daalsetunnel vlak voor Utrecht Centraal.  De reizigers moesten over het spoor naar het station lopen.

Door het incident stonden meerdere treinen stil, omdat ze Utrecht Centraal niet in mogen rijden. Ook konden treinen niet vertrekken. Na twee uur gingen de treinen weer rijden.

  1. Mijn moeder had gelachen om de zoektocht van de gemeente naar een exploitant voor het Nieuwe Zandpad
    PREMIUM
    column

    Mijn moeder had gelachen om de zoektocht van de gemeente naar een exploitant voor het Nieuwe Zandpad

    Vorige week schreef ik op deze plek dat mijn moeder opeens heel erg ziek was. Naar het UMC voor vermoedelijke reuma, bleken uitzaaiingen van de bekende klote ziekte door haar hele lichaam. Het proces ging daarna zo ongekend snel dat een lekker kwebbelende dame binnen een paar dagen alleen nog maar kon slapen. De dag na het stukje sliep zij, omringd door al haar dierbaren, vredig in. En morgen zullen wij haar herdenken en begraven in Vleuten.