Vorig jaar spraken voetbalbestuurders zich al uit over de bezuinigingen. Van links naar rechts: Bram Griffioen (NiTA), Bert van der Meijden (VV Maarssen), Dick Verweij (DOB), Fons Hilhorst (VV Kockengen) en Kees Neervoort (DOB).
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar spraken voetbalbestuurders zich al uit over de bezuinigingen. Van links naar rechts: Bram Griffioen (NiTA), Bert van der Meijden (VV Maarssen), Dick Verweij (DOB), Fons Hilhorst (VV Kockengen) en Kees Neervoort (DOB). © Douwe Anne Verbrugge

Voetbalclubs Stichtse Vecht vrezen voor voortbestaan door bezuinigingen: ‘Vroeg of laat gaan ze failliet’

Voetbalclubs in Stichtse Vecht vrezen voor enorme financiële problemen en zelfs het einde van hun bestaan als ze grotendeels zelf de kosten moeten dragen van de sportvelden. Dinsdag doen ze een finale poging de lokale politiek ervan te overtuigen de bezuiniging te stoppen.

  1. Zoektocht vermiste Rida (19) verloopt moeizaam: ‘Het is de Himalaya niet, maar vergis je niet in de Alpen’
    PREMIUM
    Video

    Zoektocht vermiste Rida (19) verloopt moeizaam: ‘Het is de Himalaya niet, maar vergis je niet in de Alpen’

    Al twee weken ontbreekt ieder spoor van de 19-jarige Rida Zoundri (19) uit Zeist. Omdat hij de 40 euro voor de skilift niet wilde betalen, besloot hij een berg bij het Oostenrijkse Innsbruck te beklimmen. Zijn familie snapt niet waarom de reddingsactie zo moeizaam gaat. Onderschat het Alpengebied niet, aldus bergbeklimmersbond NKBV en de Utrechtse expeditieklimmer Wilco van Rooijen.