Volledig scherm
© Michiel Slob

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

Gratis mee op wandeltour door het centrum van Utrecht

Utrecht Free Tour houdt vandaag een gratis wandeling door de stad. Iedereen wordt om 12.00 uur verwacht op  het Domplein. Onderweg vertelt de gids verschillende weetjes over het Romeinse verleden van Utrecht.  Volgens de gids is het verstandig om goede wandelschoenen aan te trekken. De tour duurt zo’n tweeënhalf tot drie uur. 

Pubquiz bij Stairway to Heaven

In het iconische Utrechtse Stairway to Heaven op de Mariaplaats test iedere tweede woensdag van de maand een quizmaster van Upbeatles je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, actualiteit, sport en wetenschap. Vanavond vanaf 20.00 tot 23.00 uur kunnen belangstellenden weer meedoen aan de pubquiz. Via het mailadres jochem@upbeatles.nl kunnen geïnteresseerden hun teamnaam met het aantal teamleden doorgeven en dan verdient het team alvast twee bonuspunten. Meedoen kost 5 euro per persoon. 

Volledig scherm
K3 treedt samen met Chantal Janzen op tijdens de eerste editie van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome. © ANP Kippa

K3 komt naar The Wall

Om hun 20-jarige bestaan te vieren en nieuwe album ‘Dromen’ voor te stellen komen Marthe, Hanne en Klaasje van K3 vandaag naar The Wall in Utrecht voor een Meet & Greet. Studio 100 organiseert in samenwerking met ToyChamp deze Meet & Greet. Het evenement staat in het teken van hun nieuwe album ‘Dromen’ waar, naast heel wat nieuwe nummers zoals ‘Jij Bent Mijn Gigi’, er ook terug in de tijd gekeken wordt, vanwege hun 20-jarige bestaan.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.